yale-doorman pengeskab i sort

Yale Doorman

Yale doorman er en elektronisk batteridrevet lås, der giver dig maksimal sikkerhed. Med Yale Doorman behøver du heller ikke nøgler, men kan derimod åbne døren via nøglebrikker, koder eller fjernbetjening. Der kan tilknyttes op til 10 koder eller 10 nøglebrikker til hver lås.

Med Yale Doorman har du også mulighed for at tildele koder til personer som har behov for at komme ind i dit hjem når du ikke er hjemme.

Disse koder er kun gyldige i et vist tidsrum, og de bliver herefter ugyldige.

Skulle det ske, at nøglebrikken mistes eller lign., er der mulighed for at slette denne fra systemet. Yale doorman kan endvidere monteres på døre, hvor der anvendes 3 punkts lås mod udskiftning af 3 punkts låsen til en Yale doorman 3 punkts lås

Yale Doorman låse

Yale Doorman låsenøgle

Med en Kodelås / smart lås fra Yale, kan du vinke farvel til de fysiske nøgler. Desuden kan du få mulighed for at lukke besøgende ind, via din mobiltelefon på afstand eller se, når børnene kommer hjem. Installerer du en smart lås i dit hjem, kan du opleve friheden ved ikke at bekymre dig om bortkomne nøgler eller en ulåst dør. Du kan nemt og enkelt styre låsen via din mobil og ændre koder som det passer dig.

 

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os