Videoovervågning til erhverv, butik og private

Videoovervågning og overvågningssystemer bliver mere og mere udbredt. Med et videoovervågningssystem får du en større følelse af tryghed og sikkerhed. I Lås.dk anvender vi kun gennemtestede videosystemer med kameraovervågning fra de største leverandører i verden.

Fleksible overvågningssystemer

Din videoovervågning kan indstilles til at være aktiv døgnet rundt eller i specifikke perioder. Det er muligt at gå tilbage og se, hvad der er sket på et givent tidspunkt på en given dag – fx lige før og efter en alarm. Der er ligeledes mulighed for at få notifikationer på ens mobiltelefon ved bevægelse. Billeddokumentationen fra en videooptagelse er ofte en afgørende faktor, når det gælder fx sager som svind fra et varelager eller indbrud i en ejendom.

Hør mere om mulighederne for videoovervågning

Kontakt os i dag og på telefon  66 12 68 15 og hør mere om mulighederne med videoovervågning, kameraovervågning og overvågningssystemer.

Læs mere om videoovervågning

Forskellige løsninger med videoovervågning

Der findes i dag mange forskellige løsninger på videoovervågning, og vi hjælper gerne vores kunder med at finde den løsning, der passer bedst til deres behov.

Vi tilbyder overvågningssystemer til både privat- og erhvervskunder.

Kameraovervågning for privatkunder

Vi tilbyder vores privatkunder flere forskellige løsninger af overvågningspakker, der indeholder alt, hvad der behøves for at lave en hurtig og simpel overvågningsløsning.

Er du privat kunde, har du mulighed for at tilgå dine optagelser via forskellige apps Derudover er det muligt af anvende en gratis PC klient software. Appen gør det muligt for dig som person at se live billeder, se optagelser og meget mere. Administratoren kan derudover også dele tilgangen til kameraet med andre, samt konfigurere eller ændre installationen via appen.

Overvågningssystemer for erhvervs- og butikskunder

Videoovervågning kan være et supplement til traditionelle sikringsforanstaltninger. Hos LÅS.DK tilbyder vi overvågningsløsninger, som kan tilpasses din virksomheds eller din butiks behov. Vi laver en gennemgang af dit område og din bygning, og har en dialog med dig som kunde om den bedste løsning inden for kameraovervågning for dig og din virksomhed.

Der er mange områder, hvor tv-overvågning med fordel kan benyttes f.eks. i tilknytning til et AIA-anlæg, butiksarealer eller i produktionsmiljøer.

Ved større lokationer, hvor der er installeret flere optagere og mange kameraer, kan man tilgå alle optagere på en ekstern PC via gratis software. Det er således muligt at overvåge mange kameraer fra et centralt sted.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne med videoovervågning. Ring til os på telefon  66 12 68 15 eller brug formularen i bunden af siden.

Videoovervågning på skærm

Hvis du vil vide mere om overvågningssystemer kan du kigge i brochurerne nedenfor.

Brochure - Private Brochurer - Erhverv/større løsninger
Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os