lås medarbejdere

Om LÅS.DK

LÅS.DK har eksisteret siden 1950 (i mange år under navnet Odense Låseservice), og er i dag et af landets ældste og førende firmaer inden for sikringsbranchen. Gennem mere end 70 års arbejde har vi opnået stor erfaring med mekanisk- og elektronisk sikring, adgangskontrol og videoovervågning

En stor del af vores kunder er erhvervsvirksomheder, boligforeninger, offentlige kontorer og butikker, men vi har også glæden af at betjene privatkunder rundt omkring på hele Fyn.

Firmaet råder over 30 servicevogne i dag (2 stræder) og har nu over 40 medarbejdere. Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, og vores værdigrundlag er ærlighed, troværdighed, kvalitet og viden om sikring.

LÅS.DK er blevet kåret til årets lærerplads i 2012 og 2014.

Historien om Odense Låseservice A/S

Odense Låseservice A/S blev grundlagt i Enggade i 1950. Dengang hed det Odense Nøglefileri.

Vi flyttede til et lille byhus i Vindegade 37 i 1955, hvor firmaet blev indtil marts 1981.

Firmaet havde stor fremgang og derfor pladsmangel, så da Kobberhuset i Vindegade 31-33, som længe havde været i familiens søgelys, blev sat til salg, var det indlysende at flytte dertil.

I 1994 blev navnet Odense Nøglefileri APS ændret til Odense Låseservice A/S, og firmaet blev samtidig omdannet til et aktieselskab.

I 2011 købte vi ejendommen Roersvej 37, og den 17. juni 2011 åbnede firmaet dørene op på den nye adresse for første gang.

I 2012 overtog firmaet Låsesmeden i Nyborg, som nu hedder Nyborg Låseservice A/S.

Den 1. januar 2013 købte Odense Låseservice A/S låsesmeden i Svendborg, som dengang hed Låsesmeden Karl-Johann Nadolny. Låsesmeden fik navnet Sydfyns Låseservice A/S.

Firmaet har igennem årene udviklet sig til en professionel totalleverandør inden for mekanisk og elektronisk sikring.

I LÅS.DK – Odense Låseservice A/S, Nyborg Låseservice A/S, Lillebælt Låseservide A/S og Sydfyns låseservice A/s er vi en fast stab på 40 medarbejdere, der løbende bliver uddannet igennem kurser.

Firmaet råder i dag over 30 servicevogne, 4 butikker samt eget smede/el værksted, der rummer alle former for sikring.

Historien om Nyborg Låseservice

Låsesmeden A/S blev overtaget af LÅS.DK d. 1. april 2012, og fik navnet Nyborg Låseservice A/S. På trods af overtagelsen er personalet stadig det samme. Stefan Jensen er blevet afdelingsdirektør.

Historien om Sydfyns Låseservice

Låsesmeden Karl-Johann Nadolny blev d. 1/1 2013 overtaget af LÅS.DK A/S, og ændrede i den forbindelse navn til Sydfyns Låseservice A/S. Karl-Johann Nadolny er i dag afdelingsleder i afdelingen, og det resterende personale er stadig det samme som inden afdelingen blev overtaget.

Historien om Lillebælt Låseservice

Lillebælt Låseservice A/S er en ny butik, som havde første åbningsdag den 27-02-2017.

Det var tidligere en AVIS udlejningsbutik, som er blevet lavet om til et butikslokale med lager og kontor.

Butikken hedder Lillebælt låseservice A/S.

Produktionsdirektør Thomas Løvdal og Sikringstekniker Peter Sigersted bestyrer butikken samt montør opgaverne.

Historien om Kolding Låseservice

Vores ansatte står klar til at hjælpe dig i vores butik i Kolding. Vores butik ligger i samme bygning som Carl ras. Besøg os i butikkens åbningstid eller kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger.

Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os