Låsesmed Fredericia – Lillebælt Låseservice A/S

I vores serviceværksted i Fredericia står vores ansatte klar til at hjælpe dig. Kig ind i vores serviceværksted, vi har åbent efter aftale. Kontakt os via nedenstående kontaktinformationer. Du kan også se mere om vores ydelser i Fredericia.

Åbningstider Lillebælt Låseservice

Mandag:
08:00 til 12:00
Torsdag:
08:00 til 12:00

Kontaktoplysninger

Telefon: 82 30 08 28
E-mail: lilleb@laas.dk

Lillebælt Låseservices adresse

Lillebælt Låseservice A/S
Vesterbrogade 54
7000 Fredericia

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Låsesmed Fredericia

Skal du have omskiftet dine låse eller have sikret din virksomhed? Lillebælt Låseservice er med over 70 års erfaring en af Danmarks førende virksomheder inden for sikringsbranchen, og vores medarbejdere står klar til at rådgive dig. Lillebælt Låseservice holder til i Fredericia, og vores låsesmede kører over hele Danmark og dækker derfor også hele området omkring Lillebælt og Trekantsområdet.

Kontakt os her

Kontakt din låsesmed i Fredericia på telefon 82 30 08 28, eller brug formularen nedenfor. Vi rykker ud døgnet rundt.

Døgnvagt

Lillebælt Låseservice er din låsesmed i Fredericia hele døgnet rundt. Hvis du har smækket dig selv ude, eller ved et uheld har tabt dine nøgler midt om natten, er vores låsesmed kun et opkald væk. Hvis uheldet har været ude, så kontakt os på tlf. 82 30 08 28, og vores låsesmed kommer så hurtigt, han kan. Der vil med stor sandsynlighed allerede være en låsesmed i nærheden, men hvis ikke, kan vores låsesmed være i Fredericia på under 30 min.

Låsesmed med kunde

Vores produkter

Lillebælt Låseservice tilbyder en lang række produkter inden for sikringsbranchen både til privat- og erhvervskunder. Er du privatkunde og ønsker at sikre dit hus, kan vores medarbejdere installere en tyverisikring eller videoovervågning, så du kan føle dig sikker i dit hjem. Er du erhvervskunde kan vores medarbejdere blandt andet være behjælpelige med at installere adgangskontrol, alarmer eller dørpumper. Du kan læse om alle de produkter vi udbyder på vores hjemmeside.

Besøg vores

I vores forskellige afdelinger sælger vi et bredt udvalg af produkter blandt andet pengeskabe, nøgler og postkasser. Kig forbi vores serviceværksted i Fredericia og få vejledning i, hvad der passer bedst til dine behov.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for en låsesmed i Fredericia, så ring til os på tlf. 82 30 08 28 eller brug vores kontaktformular til at sende os en besked.

Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os