logo

Låsesystemer elektronisk

Specialister i elektroniske låsesystemer

Hos LÅS.DK er vi specialister i forskellige elektroniske låsesystemer. Vi har blandt andet god erfaring inden for elektroniske adgangskontroller, porttelefoner, vingcards og meget mere. Vi tilbyder installation af elektroniske låsesystemer i hele Danmark for virksomheder, boligforeninger, butikker, private, offentlige kontorer, offentlige institutioner m.m., og vi står klar til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på låsesystemer med elektronisk lås i dag på telefon 66 12 68 15 eller via vores kontaktformular.

Hvad er fordelene ved elektroniske låsesystemer?

Fordelene ved at vælge låsesystemer med elektronisk lås frem for almindelige låsesystemer er mange. Én af de store fordele er den høje sikkerhed, der følger med et elektronisk låsesystem. Hver gæst, der besøger den pågældende bygning bliver registreret, og det er dermed nemt at skabe sig et overblik over, hvem og hvor mange, der er i bygningen. En anden fordel er, at du nemt og hurtigt kan tilføje og fjerne brugere til løsningen.

Professionel rådgivning om låsesystemer

Der findes flere forskellige elektroniske låsesystemer, og vores medarbejdere kan rådgive dig i, hvilket låsesystem der er det rette valg for dig. Du kan blandt andet vælge, om brugerne skal anvende et fingeraftryk, en kode, et nøglekort eller en nøglebrik for at få adgang til bygningen. Hos LÅS.DK ønsker vi kun at give vores kunder de bedste produkter, og vi anvender derfor kun leverandører af elektroniske låsesystemer, der lever op til de gældende forsikringskrav.

Få et tilbud på låsesystemer!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på låsesystemer med elektronisk lås, eller hvis du har spørgsmål til vores andre produkter, fx videoovervågning. Kontakt os på telefon  66 12 68 15 eller udfyld vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os