Låsesystemer

Som specialister inden for låseservice tilbyder vi at lave udvidelser af eksisterende låsesystemer eller udarbejdelse af nye låsesystemer.

Vi tilbyder:

  • udarbejdelse af låseplan
  • udvidelse af eksisterende låsesystem
  • genbestilling af nøgler og cylindre
  • adgangskontrol systemer

Vores låseserviceafdelinger udbyder følgende låsesystemer; EVVA, Ruko, Kaba, Medeco og Gege.

EVVA

EVVA er producenter af verdens mest anerkendte låsesystemer.  En løbende produktudvikling og forbedring af eksisterende produkter har gennem årene sikret EVVA en konstant vækst og en position blandt de førende udbydere inden for låsesystemer. EVVA er en familiejet virksomhed, der siden etableringen i 1919 i Østrig har haft som målsætning at imødekomme ethvert krav til effektive låsesystemer i alle former for byggeri.

EVVA låsesystem

ruko lås

Ruko

Ruko har et bredt sortiment inden for låse- og sikringsmarkedet. Ruko blev etableret i 1930 af Rudolf Koreska, en visionær låsesmed, der allerede fra firmaets start lagde vægt på teknisk viden, udvikling, uddannelse og et tæt samarbejde med politi, vagtselskaber og forsikringsselskaber. Dette blev grundlaget for firmaets succes. Ruko voksede hastigt ud af sine rammer i København, og flyttede derfor i 1960 til Herlev, der stadig er hjemsted for Rukos fabrik og hovedkontor. Ruko er i dag en del af ASSA ABLOY koncernen, der i dag er den førende koncern på det globale sikringsmarked.

Kaba

Kaba blev grundlagt i 1862 af Franz Bauer, der havde et lille værksted med tre kolleger i Zürich. I dag er Kaba blevet til en af verdens førende virksomheder inden for sikkerheds teknologi og beskæftiger omkring 7500 medarbejdere.

kaba lås

Medeco

Medeco er en del af ASSA ABLOY Koncernen, der er verdens førende producent og leverandør af låse og tilhørende produkter. Medeco har i mere end 30 år udviklet innovative og kvalitetssikre sikkerhedsløsninger til hele verden. Medeco leverer låsesystemer til en bred vifte af kunder som fx skoler, hospitaler, banker og kontorer.

Gege

Vi forhandler den unikke Gege pExtra nøgle, der ikke kan kopieres på de nøglemaskiner, der findes på markedet i dag.

Gege pExtra bliver som standard leveret med den specielle ’fladdeling’ skæring. Dvs. at de traditionelle savtaggede nøgler som vi kender, nu er borte. Den nye skæring betyder, at man får en mere blød og behagelig oplevelse med låsecylinderen, og samtidig bliver levetiden på nøglen og låsecylinderen forlænget.

Gege pExtra med flexfunktion gør det muligt at få nye nøgler til f.eks. din bolig uden, at du skal skifte låsecylinderen ud. Du bestiller bare nye nøgler hos din Gege forhandler, og så snart du anvender de nye nøgler, passer de gamle ikke længere. Enklere kan det ikke blive. Systemet er meget brugt på kollegier eller i boligkomplekser, hvor beboer let kan miste sine nøgler.

iLOQ

iLOQ er en af de førende leverandører af elektroniske låsesystemer til studieboliger, skoler, hospitaler, kontorer, offentlige institutioner m.fl . Læs mere om iLOQ.

PULSE: Digitalt låsesystem.

Et fremtidssikret digitalt låsesystem uden batterier og i stedet med energigenererende cylindre og hængelåse.

PULSE er udviklet til mange forskellige miljøer, lige fra lejligheder til skoler og erhvervsejendomme, hvor der er stor udskiftning af brugere. Det er en intelligent og fremtidssikret løsning, som nemt kan erstatte eksisterende cylindre.

Dette trådløse og digitale låsesystem kræver ingen batterier eller strømforsyning. Hver bruger har en programmerbar nøgle, der giver vedkommende adgang til bestemte låse og døre. Adgangsrettigheder tilledes via Incedo™ Open, et cloudbaseret adgangskontrolsystem, hvilket ikke kun gør PULSE rigtig enkel at bruge, men tilmed let at opdatere når som helst.

Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os