logo

Låsesmed i Middelfart

Har du smækket dig selv ude eller mistet dine nøgler? Så står Lillebælt Låseservice klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring som låsesmed, og vi rykker hurtigt ud, hvis det haster. Vores afdelinger ligger i Fredericia, Odense, Nyborg og Svendborg, herfra betjener vi kunder på hele Fyn, heriblandt også til låsesmed opgaver i Middelfart.

Kontakt låsesmeden i Middelfart på telefon 82 30 08 28

Vi har døgnåbent

Vi ved, at det nogle gange kan være nødvendigt med en låsesmed uden for de normale arbejdstider, og Lillebælt Låseservice har derfor valgt at have døgnåbent. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en låsesmed i Middelfart midt om natten. Vi kan være hos dig inden for 40 minutter – ofte hurtigere, da vores låsesmede tit er i området.

Låsesmed Middelfart

Hos Lillebælt Låseservice løser vi alle former for låsesmed og sikringsopgaver i og omkring Middelfart. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Oplukning og udskiftning af låse
  • Sikring af private hjem
  • Sikring af virksomheder
  • Tyverialarmer
  • Genbestilling af nøgler
  • Videoovervågning
  • Porttelefoner
  • Adgangskontrol

Ekspert i låsesystemer

Skal du bruge en låsesmed i Middelfart, der er ekspert i låsesystemer, er Lillebælt Låseservice et oplagt valg. Vi rådgiver i låseservices og sælger både almindelige nøgler og systemnøgler fra mærkerne Ruko, EVVA, Kaba, Medeco og Gege. Vores dygtige personale vejleder dig gerne i, hvilken løsning, der er bedst til dit behov.

Besøg en af vores afdelinger

Lillebælt Låseservice har butikker i tre byer på Fyn, hvor vi blandt andet sælger pengeskabe, alarmer, postkasser og nøgler. Alle butikkerne har åbent fra mandag til fredag. Tjek vores hjemmeside for flere informationer omkring de enkelte butikkers åbningstider og adresser. Herfra dækker vi hele Fyn, herunder Middelfart.

Kontakt os

Har du brug for en låsesmed i Middelfart, så kontakt Lillebælt Låseservice på tlf. 82 30 08 28, og lad os sammen finde et godt tilbud til dig. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os