logo

Låsesmed i Kerteminde

Har du brug for en låsesmed i Kerteminde, så kontakt LÅS.DK. Vores medarbejdere er specialister inden for elektroniske- og mekaniske sikringer, og står parate til at servicere dig. LÅS.DK dækker både store og små byer på hele Fyn. Vi har eksisteret siden 1950, og har derfor stor erfaring med alle sikkerhedsrelaterede opgaver.

Vi servicerer

LÅS.DK har en bred kundeskare og kan assistere ved alle slags bygninger. Vi har private kunder, der ønsker at få sikret deres hjem eller har brug for hjælp til omskiftning af låse. Vi har erhvervskunder, som ønsker at få sikret deres arbejdsplads, eller boligforeninger, der ønsker at få installeret dørtelefoner.

LÅS.DK tilbyder

Som låsesmed i Kerteminde tilbyder vi blandt andet vores kunder installering af:

  • Alarmer
  • Låsesystemer
  • Porttelefoner
  • Adgangskontrol
  • Videoovervågning
  • Dørautomatik
  • Vingcard

Vi har åbent 24 timer i døgnet

LÅS.DK har døgnvagt, og vores låsesmede i Kerteminde assisterer dig derfor gerne hele døgnet rundt både i hverdage og weekender. Vi har afdeling både i Odense og Nyborg, så vi kan være i Kerteminde på mindre end en halv time. Nogle gang endnu hurtigere, da vi ofte har låsesmede i Kerteminde eller i området omkring.

Besøg vores butik

Skal du have en kopi af din nøgle, eller trænger du til en ny postkasse? Så kig forbi en af vores butikker i Odense, Nyborg eller Svendborg. Vi har åbent mandag til fredag. Så butikkernes åbningstider på hjemmesiden.

Bestil en låsesmed i Kerteminde

Hvis du ønsker et godt tilbud eller mere information omkring, hvad vores låsesmede i Kerteminde kan tilbyde af services, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 66 12 68 15 eller gennem kontaktformularen her på siden.  Vi ser frem til at høre fra dig.

Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os