logo

Velkommen til Sydfyns Låseservice

Låsesmed Faaborg

Sydfyns Låseservice er din låsemed i Faaborg og omegn. Vi er en professionel låseservice med mange års erfaring, og vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder på bedst mulig vis. Med vores afdelinger placeret i Odense, Nyborg, Fredericia og Svendborg servicerer vores låsesmede hele Fyn. Så hvis du søger en låsesmed i Faaborg, kan vi levere en låsesmed på under 40 minutter.

Ring til os hele døgnet

Sydfyns Låseservice har altid en låsesmed, der står klar, hvis du har mistet dine nøgler, eller af en anden grund har akut brug for en låsesmed. Vi hjælper dig, uanset hvornår på døgnet, du har brug for en låsesmed i Faaborg, og du kan altid kontakte os på tlf. 62 20 28 28.

Sydfyns Låseservice tilbyder

Vores låsesmede i Faaborg tilbyder en lang række services og produkter til erhvervs- og privatkunder. Vi tilbyder blandt andet at sikre arbejdspladser og private hjem med videoovervågning, alarmer og adgangskontrol. Derudover hjælper vi med oplukning, omkodning og udskiftning af låse, hvis du har brug for det.

Vores butikker

Sydfyns Låseservice har tre butikker på Fyn i byerne Odense, Nyborg og Svendborg. I vores butikker sælger vi kvalitets postkasser fra mærkerne MEFA og JULIANA. Derudover sælger vi alarmer, pengeskabe og nøgler. Vi har både almindelige nøgler og autonøgler.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du vil høre mere om, hvad vores låsesmede i Faaborg kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 62 20 28 28, sende en besked via kontaktformularen, eller kigge forbi en af vores butikker til en uformel snak. Vores kompetente medarbejdere vejleder dig gerne i, hvordan du sikrer dit hjem eller din arbejdsplads på den bedst mulige måde.

Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os