Låsesmed Kolding – Kolding Låseservice A/S

I vores serviceværksted i Kolding står vores ansatte klar til at hjælpe dig. Kig ind i vores serviceværksted. Kontakt os via nedenstående kontaktinformationer. Du kan også se mere om vores ydelser i Kolding.

Åbningstider Kolding Låseservice

Mandag – Torsdag:
08:00 til 16:00
Fredag
10:00 til 15:00

Kontaktoplysninger

Telefon: 75 50 20 11
E-mail: kolding@laas.dk

Kolding Låseservices adresse

Kolding Låseservice A/S
Fabriksvej 6
6000 Kolding

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Låsesmed Kolding

Pr. 1/12-2020 overtager vi Kolding Låseservice v/Henning Knudsen – nyt navn bliver Kolding Låseservice A/S – Fabriksvej 6, 6000 Kolding – tlf. 75 50 20 11

Er din dør smækket, eller skal du have hjælp til at installere en dørtelefon? Så tøv ikke med at ringe til Kolding Låseservice A/S. Vores kompetente medarbejdere er behjælpelige med de fleste opgaver inden for låsesikring og installering af alarmer og videoovervågning.

Ring til os i dag på telefon 75 50 20 11

Stor kundekreds i Kolding og omegn

Kolding Låseservice betjener en stor kundekreds i hele Danmark, og tilbyder derfor også låseservice i Kolding og omegn. Vi løser opgaver både for privat- og erhvervskunder.

Produkter

Vores låsesmede kan blandt andet være behjælpelige med følgende opgaver:

  • Installering af låsesystemer
  • Installering af adgangskontrol
  • Oplukning og omkodning af låse
  • Installering af dørautomatik og dørpumper
  • Opsætte dørtelefoner

Alarm og videoovervågning til privat- og erhvervskunder

Ønsker du at sikre dit hjem eller din arbejdsplads for besøg fra uvedkommende? Så kan Kolding Låseservice A/S hjælpe dig med at installere en alarm eller videoovervågning. Indbrudstyve bliver ofte skræmt væk, hvis de bliver opmærksomme på en alarm eller et videokamera. Et alarmsystem eller videoovervågning kan derfor være en god investering til både private hjem og virksomheder. Kolding Låseservice A/S skræddersyr den løsning, der dækker jeres behov bedst.

Bestil låseservice Kolding

Det er hurtigt at bestille låseservice i Kolding. Det eneste du skal gøre er at ringe til Kolding Låseservice A/S på telefon 75 50 20 11 eller benytte kontaktformularen her på siden. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse.

Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os