iLOQ

ILOQ S5

iLOQ leverer teknisk revolutionerende låsesystemer. iLOQ er en elektronisk lås, der selv genererer den fornødne energi. Kort sagt: En elektronisk lås helt uden batterier og kabler. Systemet fungerer på den måde, at når nøglen sættes i, genereres strøm til låsen, og herefter kan låsen læse chippen i nøglen og låse døren op. Da låse og cylindre fungerer uden kabler og batterier er systemet særdeles omkostningseffektivt, og giver stadig en meget høj sikkerhed.

Kontakt os og hør mere om iLOQ

LÅS.DK er forhandler af iLOQ låsesystemer. Er du interesseret i at høre mere eller i at få en pris, er du meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende på 66126815.

iLOQ låsesystem tværsnit

iLOQ låsesystem

iLOQ S50

iLOQ S50 giver en uanet række af muligheder inden for forsynings- og infrastuktursektoren.

Systemet er både holdbart og effektivt og er verdens første og eneste NFC-baserede låsecylinder, der bruger strøm fra en smartphone til oplåsning.

iLOG S50 drives af en patenteret NFC-drevet låsecylinder. Det betyder at en smartphone både fungerer som nøgle og strømkilde. For at åbne låsen, berører man blot vriderfronten med en telefon, hvorefter en NFC-radio i låsecylinderen indsamler strøm og oplader låsens strømceller. Herefter bruges en strømcelle til at frigøre låsens drejegreb, mens en anden bruges til den automatiske aflåsning. Der kan udføres titusindvis af åbninger med en fuldt opladet smartphone på grund af den ultralave energikrav.

Et Public Key Infrastructure krypteringssystem bruges til at identificere telefonen. Imellem lås og telefon anvendes der en AES-256 kryptering. Forsøg på åbninger og åbninger rapporteres til Cloud-databasen i realtid.

Produktserien indeholder udover cylinder til døre også nøglerørscylindre, nøglefob, nøglelåse, kamlåse, hængelåse og installationsudstyr. Låsecylindrene fås både som europrofil og ovale modeller.

Det er nemt og omkostningseffektivt at administrere systemet igennem den Cloud-baserede iLOQ Manager-software. Adgangsrettigheder til softwaren godkendes både via personlige loginoplysninger og en iLOQ Master-programmeringsnøgle. Det er nemt at administrere systemet, hvor brugeren har realtidsvisning af rettigheder, låse, mobilnøgler og læsere placeret på en grundplan eller et kort. Der kan hurtigt oprettes og deles nye mobilnøgler og det er nemt at tilpasse adgangsrettigheder eller blokere en mistet nøgle. Det er også muligt at udskrive dokumentation på låsediagrammer, grundplaner eller kort med placering af låsene igennem systemet.

Se mere om iLOQ S50 – løsning til mobil adgangsstyring
Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os