Adgangskontrol til boligforeninger eller erhverv

Vores løsninger inden for adgangskontrol dækker alle behov for en fleksibel og sikker hverdag for institutioner og virksomheder. Med et adgangskontrolsystem er det let og hurtigt at kombinere og opgradere løsningerne uden at skulle udskifte hele systemet. Vi har mulighed for at levere adgangskontrolsystemer med adgangsbrik, fingeraftryk, mobilløsninger m.m. Vi kan levere systemer til lagre, virksomheder, boligforeninger, hoteller, butikker og mange flere.

Kontakt os på telefon 66 12 68 15 og hør mere om mulighederne med adgangskontrol. Vi kommer også gerne ud og ser på dit/jeres sted og kommer med vores anbefalinger til en løsning.

Typer af adgangskontrol

Vi kan levere og installere et bredt udvalg af nogle af de mest innovative og førende adgangskontrolsystemer:

Adgangskontrolsystemer til hoteller

Hos LÅS.DK kan vi også tilbyde adgangskontrolsystemer til hoteller. Vi kan b.la. tilbyde Vingcard systemet, som anvendes af mange hoteller verden over. Vi kan også levere andre systemer som kan bruge på hoteller, b.la. Salto adgangskontrol.

Hør mere om adgangskontrol

Kontakt LÅS.DK A/S i dag og hør mere om mulighederne med adgangskontrolsystemer.

Smartait dørkontrol

Ofte stillede spørgsmål

Hvad betyder ADK?

ADK er en forkortelse, der ofte bruges om adgangskontrolsystemer.

Hvad er adgangskontrol?

Med et adgangskontrolsystem kan man nemt kontrollere hvem der har adgang til bygninger og specifikke lokaler i bygninger. Det giver bedre sikkerhed og er nemmere at administrere en et klassisk nøglesystem. I del fleste adgangskontrolsystemer, kan man digitalt styre adgangsbrikker og -kort, så de fx kan spærres, hvis de mistes.

Hvilket system skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige adgangskontrolsystemer og de har alle hver deres fordele og ulemper. Vi står klar til at høre mere om dine specifikke behov og ud fra disse rådgive dig til at vælge det helt rigtige system. Kontakt os for en uforpligtende gennemgang af dine muligheder.

Sidebar

Tag kontakt

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
66 12 68 15 Skriv til os